Deklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solz

Včasih nam je težko, če naših hišnih ljubljenčkov ne najdemo zgolj nekaj minut. Le predstavljamo si lahko, kako hudo je tistim lastnikom, ki svojih hišnih ljubljenčkov ne vidijo več dni, mesecev ali let...

Tako je bilo tudi v zgodbi pred vami, ko je mala deklica ostala brez svoje velike prijateljice, mucke po imenu Cursor.

Ko se je Claudia Arnold iz kraja Nanaimo v Kanadi rodila, je njena družina že imela veliko debelo mucko, po imenu Cursor. Mala Claudia je z mucko hitro stkala prijateljsko vez, pri njenem odraščanju pa sta bili neločljivi.

Ko je Claudia štela dve leti, je usoda hotela, da je njena mucka izginila brez sledu...


Kara Elizabeth Arnold, Facebook
Minila so tri leta, o mucki Cursor pa še vedno ni bilo nobene informacije. Mala Claudia ni nikoli obupala - staršem je vsak dan razlagala o njihovi mucki, vedno pa je verjela, da jo bo še kdaj srečala. Nekega dne je družina prejela klic iz društva za živali, da so po vsej verjetnosti našli njihovo mucko.

Starši mali Claudiji niso povedali, da se je njihova mucka našla. Namesto tega so jo odpeljali naravnost v zavetišče, tam pa začeli snemati poseben prizor. Poglejte si, kako se je mala Claudia razveselila mucke Cursor, ko jo je znova zagledala po treh letih!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
3 leta? Ko jo je muca nazadnje videla je deklica bila še skoraj dojenček (!). Le kako jo je muca spoznala, če jo sploh je?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...