Deklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solz

Včasih nam je težko, če naših hišnih ljubljenčkov ne najdemo zgolj nekaj minut. Le predstavljamo si lahko, kako hudo je tistim lastnikom, ki svojih hišnih ljubljenčkov ne vidijo več dni, mesecev ali let...

Tako je bilo tudi v zgodbi pred vami, ko je mala deklica ostala brez svoje velike prijateljice, mucke po imenu Cursor.

Ko se je Claudia Arnold iz kraja Nanaimo v Kanadi rodila, je njena družina že imela veliko debelo mucko, po imenu Cursor. Mala Claudia je z mucko hitro stkala prijateljsko vez, pri njenem odraščanju pa sta bili neločljivi.

Ko je Claudia štela dve leti, je usoda hotela, da je njena mucka izginila brez sledu...


Kara Elizabeth Arnold, Facebook
Minila so tri leta, o mucki Cursor pa še vedno ni bilo nobene informacije. Mala Claudia ni nikoli obupala - staršem je vsak dan razlagala o njihovi mucki, vedno pa je verjela, da jo bo še kdaj srečala. Nekega dne je družina prejela klic iz društva za živali, da so po vsej verjetnosti našli njihovo mucko.

Starši mali Claudiji niso povedali, da se je njihova mucka našla. Namesto tega so jo odpeljali naravnost v zavetišče, tam pa začeli snemati poseben prizor. Poglejte si, kako se je mala Claudia razveselila mucke Cursor, ko jo je znova zagledala po treh letih!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
3 leta? Ko jo je muca nazadnje videla je deklica bila še skoraj dojenček (!). Le kako jo je muca spoznala, če jo sploh je?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!