Deklica pred tovornjakom stekla na cesto, življenje ji je rešil policist

Iz zvezne države Michigan v ZDA prihaja video posnetek, v katerem je morebitno tragedijo preprečil policist. Dve leti stara deklica je pretekli petek pred njegovim vozilom stekla na cesto ravno v trenutku, ko je naproti peljal tovornjak.

Policist se je odzval hitro, s svojim posredovanjem pa po vsej verjetnosti preprečil tragedijo!

Policist Joseph Richards je v mestu Alpena v ameriški zvezni državi Michigan opravljal intervencijo, ko je pred seboj zagledal malo deklico. Ta je hodila naravnost proti prometni cesti, zato se je policist hitro lotil ukrepanja.

Stekel je proti 2-letni deklici, ki je pred tem stopila na cesto, nato pa jo na varno potegnil tik preden je mimo zapeljal tovornjak. Voznik tovornega vozila je ob prizoru močno stopil na zavore, po vsej verjetnosti pa se ne bi mogel pravočasno zaustaviti.

Mati deklice je bila sicer v bližini, policistom pa povedala, da jo je izpred oči izgubila za le nekaj sekund. Poglejte si, kako je zbrani policist s svojim dejanjem po vsej verjetnosti preprečil tragedijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet