Deklica prvič v življenju videla starše! Njena reakcija ti takoj stopi srce...

Starejši kot smo, slabše vidimo. Omenjena trditev velja za zdrave ljudi, žel pa vsi nimajo takšne sreče. Okvaro vida lahko doživimo že ob rojstvu, z omenjeno težavo pa se je soočala tudi simpatična deklica v video posnetku.

Svojih staršev nikoli v resnici ni videla v popolnosti, saj je bil njen vid vedno zamegljen.

Simpatična deklica Everly se je rodila s prirojeno katarakto na obeh očesih, zaradi česar je zelo slabo videla. Pomagala ji niso niti očala, zato je morala prestati kar štiri operacije.

Na srečo so se operacije iztekle dobro, deklica Everly pa s pomočjo posebnih očal danes čisto vidi!

Njena ponosna starša sta na mobilni telefon posnela ganljiv prizor kmalu po operaciji, ko je deklica nase nadela posebna očala. Z njimi je svoja starša prvič videla v popolni podobi, s svojo reakcijo pa hitro obkrožila svet. Poglejte si čudovit trenutek, ko deklica s pomočjo očal prvič jasno vidi svoja starša!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!