Deklica prvič v življenju videla starše! Njena reakcija ti takoj stopi srce...

Starejši kot smo, slabše vidimo. Omenjena trditev velja za zdrave ljudi, žel pa vsi nimajo takšne sreče. Okvaro vida lahko doživimo že ob rojstvu, z omenjeno težavo pa se je soočala tudi simpatična deklica v video posnetku.

Svojih staršev nikoli v resnici ni videla v popolnosti, saj je bil njen vid vedno zamegljen.

Simpatična deklica Everly se je rodila s prirojeno katarakto na obeh očesih, zaradi česar je zelo slabo videla. Pomagala ji niso niti očala, zato je morala prestati kar štiri operacije.

Na srečo so se operacije iztekle dobro, deklica Everly pa s pomočjo posebnih očal danes čisto vidi!

Njena ponosna starša sta na mobilni telefon posnela ganljiv prizor kmalu po operaciji, ko je deklica nase nadela posebna očala. Z njimi je svoja starša prvič videla v popolni podobi, s svojo reakcijo pa hitro obkrožila svet. Poglejte si čudovit trenutek, ko deklica s pomočjo očal prvič jasno vidi svoja starša!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem