Deklica prvič v življenju videla starše! Njena reakcija ti takoj stopi srce...

Starejši kot smo, slabše vidimo. Omenjena trditev velja za zdrave ljudi, žel pa vsi nimajo takšne sreče. Okvaro vida lahko doživimo že ob rojstvu, z omenjeno težavo pa se je soočala tudi simpatična deklica v video posnetku.

Svojih staršev nikoli v resnici ni videla v popolnosti, saj je bil njen vid vedno zamegljen.

Simpatična deklica Everly se je rodila s prirojeno katarakto na obeh očesih, zaradi česar je zelo slabo videla. Pomagala ji niso niti očala, zato je morala prestati kar štiri operacije.

Na srečo so se operacije iztekle dobro, deklica Everly pa s pomočjo posebnih očal danes čisto vidi!

Njena ponosna starša sta na mobilni telefon posnela ganljiv prizor kmalu po operaciji, ko je deklica nase nadela posebna očala. Z njimi je svoja starša prvič videla v popolni podobi, s svojo reakcijo pa hitro obkrožila svet. Poglejte si čudovit trenutek, ko deklica s pomočjo očal prvič jasno vidi svoja starša!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!