Deklica se je srečala z iznakaženim vojakom. Tako se je odzvala na njegove brazgotine!

Simon Brown je v vojski preživel dolgih 13 let, ko je prišlo do velike tragedije. Leta 2006 je bil na misiji, v kateri je skupaj z drugimi vojaki reševal šest svojih prijateljev, a so jih takrat napadli sovražniki.

Ko so bežali pred streli, je Simona v glavo zadel ostrostrelec.

Simon je čudežno preživel, a izgubil vid na eno oko. Takrat je zapustil vojsko, do danes pa prestal kar 25 zahtevnih operacij, s katerimi so mu rekonstruirali obraz. Dobil je tudi protetično oko.

Petletna deklica po imenu Temperance Pattinson se kljub svoji rosni mladosti že kar nekaj časa ukvarja s prostovoljstvom, kjer pomaga vojakom. A nobenega izmed njih še ni spoznala v živo.Prav zato so se pri društvu Help for Heroes odločili, da bodo vojaka Simona predstavili deklici Temperance.

Ko sta se srečala in opravila pogovor, je deklica s svojim odzivom milijone ljudi širom sveta ganila do solz. Vojaka se zaradi njegovega videza ni prav nič bala, vse skupaj pa je sprejela z velikim razumevanjem. Oglejte si video posnetek, ki govori zase!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo