Deklica v parku skrbi za 180 živali: Tako ji vračajo njeno ljubezen!

Splet je v mesecu januarju obkrožil video posnetek, v katerem je moč videti čudovito vez med 9-letno deklico in 180 živalmi, za katere skrbi v živalskem parku.

Video posnetek prihaja iz Japonske, do danes pa je samo na YouTube omrežju dosegel že krepko čez 800.000 ogledov.

Awaji Monkey Center je živalski park v mestu Sumoto na Japonskem, v katerem danes 9-letna Nobuhara Saki skrbi za opice. V parku je prisotna že od svojega prvega leta starosti, z živalmi pa je razvila izjemno vez.

Splet je obkrožil simpatičen video posnetek, v katerem je mala Nobuhara pokazala svoje spretnosti pri delu z opicami. Živali ji njeno ljubezen na različne načine prav vedno vračajo.

Poglejte si čudovite prizore iz Japonske, pri katerih lahko spremljamo vragolije danes 9 let stare deklice Nobuhare, ki je prijatelje našla v opicah. Brez dvoma posnetek, ob katerem se ti na obraz prikrade iskren nasmešek!
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Lepo. Tudi sam bi rad bil del tega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!