Deklica v parku skrbi za 180 živali: Tako ji vračajo njeno ljubezen!

Splet je v mesecu januarju obkrožil video posnetek, v katerem je moč videti čudovito vez med 9-letno deklico in 180 živalmi, za katere skrbi v živalskem parku.

Video posnetek prihaja iz Japonske, do danes pa je samo na YouTube omrežju dosegel že krepko čez 800.000 ogledov.

Awaji Monkey Center je živalski park v mestu Sumoto na Japonskem, v katerem danes 9-letna Nobuhara Saki skrbi za opice. V parku je prisotna že od svojega prvega leta starosti, z živalmi pa je razvila izjemno vez.

Splet je obkrožil simpatičen video posnetek, v katerem je mala Nobuhara pokazala svoje spretnosti pri delu z opicami. Živali ji njeno ljubezen na različne načine prav vedno vračajo.

Poglejte si čudovite prizore iz Japonske, pri katerih lahko spremljamo vragolije danes 9 let stare deklice Nobuhare, ki je prijatelje našla v opicah. Brez dvoma posnetek, ob katerem se ti na obraz prikrade iskren nasmešek!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Lepo. Tudi sam bi rad bil del tega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal