Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudež

Deklica po imenu Primrose se je na Kitajskem rodila s prirojenim glavkomom, zaradi česar ima "srebrne oči". Zaradi genske okvare je slepa, močno pa je poškodovan njen sluh.

Starši so jo ob rojstvu zapustili, deklici pa niso bili naklonjeni niti zdravniki.

Kar dve leti je deklica preživela v sirotišnici in skoraj izgubila upanje, da jo bo kdo posvojil. Pa vendar se je zgodil čudež - njena sreča je prišla iz drugega konca sveta, saj jo je v zvezni državi Georgia čakala ljubeča družina!


Special Books by Special Kids, Youtube
Chris in Eryn Austin sta zgodbo o deklici zasledila v medijih, nato pa bila odločna, da ji bosta polepšala življenje. Četudi imata že dva otroka, sta se odpravila v sirotišnico in tam uredila vse potrebno za posvojitev male deklice Primrose.

Tako je deklica s "srebrnimi očmi" končno prejela ljubezen in sočutje, kar je pri svojem življenju še kako potrebovala.

Zdaj ima deklica dva bratca, ki staršem zagotavljata, da bosta deklico branila in zanjo skrbela vse življenje. Poglejte si čudovit video posnetek, ki vam bo zagotovo ogrel srce!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Te oči so bolne. Neke vrste mrena. Po moje vidi zelo slabo, a privoščim ji lepo življenje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!