Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudež

Deklica po imenu Primrose se je na Kitajskem rodila s prirojenim glavkomom, zaradi česar ima "srebrne oči". Zaradi genske okvare je slepa, močno pa je poškodovan njen sluh.

Starši so jo ob rojstvu zapustili, deklici pa niso bili naklonjeni niti zdravniki.

Kar dve leti je deklica preživela v sirotišnici in skoraj izgubila upanje, da jo bo kdo posvojil. Pa vendar se je zgodil čudež - njena sreča je prišla iz drugega konca sveta, saj jo je v zvezni državi Georgia čakala ljubeča družina!


Special Books by Special Kids, Youtube
Chris in Eryn Austin sta zgodbo o deklici zasledila v medijih, nato pa bila odločna, da ji bosta polepšala življenje. Četudi imata že dva otroka, sta se odpravila v sirotišnico in tam uredila vse potrebno za posvojitev male deklice Primrose.

Tako je deklica s "srebrnimi očmi" končno prejela ljubezen in sočutje, kar je pri svojem življenju še kako potrebovala.

Zdaj ima deklica dva bratca, ki staršem zagotavljata, da bosta deklico branila in zanjo skrbela vse življenje. Poglejte si čudovit video posnetek, ki vam bo zagotovo ogrel srce!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Te oči so bolne. Neke vrste mrena. Po moje vidi zelo slabo, a privoščim ji lepo življenje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!