Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudež

Deklica po imenu Primrose se je na Kitajskem rodila s prirojenim glavkomom, zaradi česar ima "srebrne oči". Zaradi genske okvare je slepa, močno pa je poškodovan njen sluh.

Starši so jo ob rojstvu zapustili, deklici pa niso bili naklonjeni niti zdravniki.

Kar dve leti je deklica preživela v sirotišnici in skoraj izgubila upanje, da jo bo kdo posvojil. Pa vendar se je zgodil čudež - njena sreča je prišla iz drugega konca sveta, saj jo je v zvezni državi Georgia čakala ljubeča družina!


Special Books by Special Kids, Youtube
Chris in Eryn Austin sta zgodbo o deklici zasledila v medijih, nato pa bila odločna, da ji bosta polepšala življenje. Četudi imata že dva otroka, sta se odpravila v sirotišnico in tam uredila vse potrebno za posvojitev male deklice Primrose.

Tako je deklica s "srebrnimi očmi" končno prejela ljubezen in sočutje, kar je pri svojem življenju še kako potrebovala.

Zdaj ima deklica dva bratca, ki staršem zagotavljata, da bosta deklico branila in zanjo skrbela vse življenje. Poglejte si čudovit video posnetek, ki vam bo zagotovo ogrel srce!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Te oči so bolne. Neke vrste mrena. Po moje vidi zelo slabo, a privoščim ji lepo življenje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoNašli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuRibič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu Švedske