Delavec med sortiranjem smeti našel mucko: Tako ji je rešil življenje!

Že pred leti je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljiv prizor v tovarni, kjer predelujejo smeti.

Tam je eden izmed delavcev na tekočem traku opazil vrečko, nato pa v njej našel živo mačko in jo s svojim posredovanjem rešil gotove smrti.

Video posnetek, ki je na spletu pristal pred dvema letoma, je širom družbenih omrežij že prava uspešnica - do danes je dosegel več milijonov ogledov, te dni pa se je video posnetek znova razširil po spletu. Številni spletni komentatorji so izrazili svojo hvaležnost pazljivemu delavcu.

Delavec je med sortiranjem smeti tik pred ostrimi rezili rešil mačko, ki jo je nekdo zaprl v vrečko. Mačka je bila živa in nepoškodovana, trenutek nepazljivosti pa bi njeno usodo za vedno spremenil.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljivo potezo delavca, ko je pred gotovo smrtjo rešil mačko v vrečki. Bravo delavcu za takšno človeško potezo.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Nosorogov rog v rit prasici, ki je mucko zavezala v škrnicl in vrgla vstran. Tudi sam imam mačkona, ki ga je prasec vrgel iz avta, mičkenega in vnetih oči, in odpeljal, in to na prometni ulici. Ne morem vam povedati, kakšno hvaležnost mi izkazuje. Vsak dan znova...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!