Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!

V sklopu Radia 1 še vedno poteka dobrodelna akcija Deželak Junak, pri kateri zbirajo sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin.

Nekateri otroci še nikoli v življenju niso videli morja, Miha Deželak pa svoj trud vlaga v to, da znova združi Slovenijo.

Radijski voditelj Denis Avdić je v preteklih dneh iskreno spregovoril o Deželaku in njegovi dobrodelnosti. Besede so se mnogim poslušalcem močno zasidrale v srce.

Miha vse to počne zaradi otrok. Zaradi tistih otrok, ki nimajo enakih možnosti kot ti. Zaradi tistih, ki še nikoli niso videli morja, kaj šele ga občutili. To so tisti otroci, ki zvečer ne morejo zaspati zaradi navdušenja, ker gredo naslednji dan na počitnice s starši, ampak ne morejo zaspati, ker so lačni, nemočni, prestrašeni in morajo prehitro odrasti.

Poglejte si čudovit prispevek Radia 1, s katerim so se dotaknili mnogih poslušalcev iz Slovenije. Pomagajte tudi vi osrečiti otroke z majhno donacijo - pošlji SMS sporočilo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Deželaku najbolj zavidam družbo Ramšakove in Moreljeve. Lepotici...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"