Denis Avdić poklical Martina Goloba: Tako so presenetili slovenskega župnika!

Danes je na Facebook strani Radia 1 pristal video posnetek, pri katerem sta radijska voditelja Denis Avdić in Jana Morelj opravila pogovor s simpatičnim duhovnikom Martinom Golobom.

Martin Golob sedaj mašuje v Grosuplju, ki je med 28-urnim dobrodelnim maratonom na Radiu 1 mnoge ganil s srčno potezo.

Iz svojega žepa je takrat daroval večjo vsoto denarja, ki jo je varčeval za nakup cestnega kolesa. Odpovedal se je svoji veliki želji, da bi s podarjenim denarjem pomagal otrokom in njihovim družinam v stiski.


Dobrota slovenskega župnika se je dotaknila mnogih - tudi slovenskega kanuista Andraža Vehovarja, ki je poklical Denisa Avdića in ga povprašal, koliko tehta in kako velik je Martin Golob.

Stekla je prava mala akcija, prav danes pa so Martinu Golobu podaril to, čemur se je z donacijo sam odpovedal. Podarili so mu cestno kolo, njegova skromnost pa se je znova dotaknila mnogih Slovencev. Še en dokaz, da se dobro z dobrim vrača.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!