Denis Avdić priznal največjo laž, ki jo je povedal ženi

Na YouTube kanalu Joonglaa je pristal video posnetek, v katerem so radijskemu voditelju Denisu Avdiću postavili nekaj pikrih vprašanj.

Pred kamerami je odgovoril na 24 različnih vprašanj, z odgovori pa mnoge poslušalce tudi večkrat nasmejal.

Denis Avdić je med drugim odgovoril na vprašanje, če bi v spodnjem perilu raje videl Jano Morelj ali Anjo Ramšak, pred kamero pa je povedal tudi, kdaj in o čem se je nazadnje zlagal ženi.

Ob odgovorih smeha ni manjkalo, simpatični radijski voditelj pa je poslušalcem zaupal tudi, kaj mu je prvič rekel Janez Janša.

Prisluhni simpatičnemu intervjuju z Denisom Avdićem, v katerem je za kanal Joonglaa odgovoril na 24 različnih vprašanj. Ima raje burek ali čevapčiče? Preveri v video posnetku!
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Tale poba pa je ta pravi kerlc. Rad ga imam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!