Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!

Velika dobrodelna akcija Deželak Junak, pri kateri je radijski voditelj Miha Deželak v sklopu Radia 1 potoval po Sloveniji, se je te dni zaključila.

Za otroke iz socialno ogroženih družin so s pomočjo številnih Slovencev zbrali neverjetnih 821.044,72 eur.

Včeraj se je zaključila dobrodelna akcija Deželak Junak, s katero so zbirali denar, ki ga bodo namenili mnogim otrokom. Številni izmed njih še nikoli niso videli morja, kaj šele, da bi ga občutili.

Radio 1 pri akciji Deželak Junak zbral 821.044,72 eur:

829715407949232
Ganljivih prizorov med samo akcijo ni manjkalo - mnogih gledalcev se je dotaknil prizor, ko je Miha Deželak izvedel, da 18-letnega Bora nikoli več ne bo videl. Bor je bil fant, ki ga je vsako leto prišel pozdravit, obenem pa je po svojih najboljših močeh daroval denar.

Miha Deželak je ob žalostni novici zajokal, video posnetek pa se je dotaknil mnogih spletnih uporabnikov širom Slovenije.

0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Me zanima, če je Deželaku kaj donirala kakšna državna organizacija...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!