Deželaka ganili do solz: Tako ga je presenetil Denis Avdić!

Ekipa Denis Avdić Showa je danes zjutraj zapustila studio Radia 1 in se odpravila v avtohišo v Grosupljem.

Prav v prostorih avtohiše je danes dopoldan sledilo presenečenje, "žrtev" pa je postal vedno nasmejan Miha Deželak.

Radijski voditelj Miha Deželak je ves čas mislil, da je on tisti, ki bo pripravil presenečenje za Denisa Avdića, a temu ni bilo tako. Na koncu je presenečenje prejel prav oni - čisto novo rdečo Dacio Duster, za katero Deželak pravi, da je njegov sanjski avto.

Mihi Deželaku se je tako uresničila dolgoletna želja, saj je že več let pridno zbiral denar za prav takšen avtomobil.

Poglejte, kako se je na čudovito presenečenje odzval Deželak, ko je v avtohiši Avtoval v Grosupljem prevzel svoje sanjsko vozilo. Srečno vožnjo in veliko varnih kilometrov!
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Največja sreča je, če si del take ekipe, kot je ta. Jana in Anja pa tako lepi, nasmejani in (po moje) dehteči rožici. Prav rad bi jih spoznal v živo in osebno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!