Dih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokali

Pretekli teden je bil v znamenju Mihe Deželake in dobrodelne akcije Radia 1 Deželak = Junak. S kvadrociklom je prevozil vso Slovenijo, z zagnanostjo in odlično ekipo pa za otroke zbral tudi zajeten znesek.

Celotna ekipa je zbrala natanko 280.361,59 evra, z zbranim denarjem pa bodo na morje tudi letos odpeljali več kot 1.000 otrok!

Že 5. leto zapored je Miha Deželak dokazal, da lahko s svojo trdno voljo premika gore. V sedmih dneh je doživel veliko nepozabnih trenutkov, ki jih je pričarala ekipa Deželaka in mnogi ljudje ob cestah, ki ga vsako leto spremljajo v vse večjem številu.

Pot po Sloveniji je bila peklensko težka, a je kljub vsemu Deželaku uspelo. Njegovo kvadrocikliranje so te dni strnili v čudovit video posnetek, ob katerem se ti naježi koža.

Poglejte si trenutke, ki so še en pravi dokaz, da Slovenci v času dobrodelnosti vedno stopimo skupaj. Čestitke Miha Deželak, čestitke Radio 1!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!