Divjanje tornada posneli z dronom, posnetek je uspešnica na spletu

Fotograf Brian Emfinger, ki se ukvarja tudi z lovom na nevihte in tornade, je te dni na svojem Facebook kanalu objavil video posnetek, ki je postal že prava uspešnica.

S pomočjo drona je posnel divjanje tornada v mestu Silas v ameriški zvezni državi Alabama, video posnetek pa je prava paša za oči.

Brian Emfinger je divjanje mogočnega tornada posnel kar iz zraka s pomočjo drona, ob tem pa povsem od blizu ujel razsežnost tega naravnega pojava. Video posnetek je tako le še en dokaz, kakšno surovo moč ima tornado.

Gmotna škoda v mestu Silas je po zadnjih podatkih zelo velika, nekateri domovi so dodobra uničeni. O smrtnih žrtvah za zdaj ne poročajo.

Video posnetek, objavljen na Facebook omrežju, je že prava uspešnica - v manj kot 24 urah je dosegel več kot 600.000 ogledov, obenem pa nabral preko 10.000 delitev. Poglejte si, kako je divjanje tornada videti iz zraka.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje