Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!

Skydog Sanctuary je dobrodelna organizacija, ki v največji meri pomaga divjim konjem.

Nahajajo se v bližini mesta Malibu v Kaliforniji, v preteklih dneh pa so med svoje sledilce delili video posnetek, ki je navdušil številne ljubitelje živali.

Pred leti so člani omenjenega društva rešili divjega konja po imenu Phoenix, a je ta zelo pogrešal svoje stare prijatelje. Predvsem je pogrešal kobilo Ghost, v katero se je po mnenju strokovnjakov tudi zaljubil.

Leta so tekla, Phoenix pa je večino časa preživljal v družbi drugih konj, za katere ni kazal večjega zanimanja. Nekega dne je ustanoviteljica društva prejela klic in fotografijo, na kateri je bila kobila Ghost. Odločna je bila, da jo bo znova združila z njenim starim prijateljem.

Kobilo so prepeljali v prostor, kjer se je nahajal Phoenix, njuno vnovično srečanje pa je bilo polno čustev. Komaj sta verjela, da sta se po več letih znova srečala, ob video posnetku pa je mnogim ljubiteljem živali zaigralo srce.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!