Divji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju

Nenapisano pravilo pravi, da policistom predvsem v Združenih državah Amerike ni moč ubežati z vozilom.

Te dni je splet obkrožil video posnetek iz preteklega leta, ko so se policisti s helikopterjem podali na lov za osumljencem.

Ubežnik je s svojim vozilom vozil po avtocesti, kmalu pa dokazal, da omenjeno nenapisano pravilo ne drži. Ker je vozil hitreje od helikopterja, so policisti kmalu izgubili sled.

Voznik je po poročanju posadke vozil s hitrostjo višjo od 200 km/h, saj ga helikopter ni mogel dohiteti. Najvišja hitrost helikopterja namreč znaša 193 km/h.

Poglejte si, s kakšno divjo vožnjo je ubežnik dokazal, da je moč pobegniti pred policijskim helikopterjem.
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Ta avto je pravi ameriški mišičnjak in premore preko 700HP. Pobrisal bi že takoj, če bi cesta bila bolj prazna.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!