Do solz so ganili Matejo iz Slovenije: Takšno presenečenje so ji pripravili!

December je mesec, ko bi morali biti vsi deležni sreče in veselja - prav zato so na Radiu 1 poskrbeli za čudovito božično presenečenje, s katerim so osrečili poslušalko Matejo.

Niti sanjalo se ji ni, kaj ji pripravljata njen partner Brane in radijska voditeljica Jana Morelj.

Ekipa Radia 1 je skupaj z Jano Morelj pripravila čudovito božično presenečenje za poslušalko Matejo, ki prihaja iz Begunj na Gorenjskem. Mateja je v življenju prestala mnoge hude preizkušnje, te dni pa so ji dokazali, da se dobro vedno z dobrim vrača.

Odpravili so se v službo, kjer je ravno delala in ji tja pripeljali njeno najljubšo skupino Kvatropirci, nato je sledilo še eno nepozabno presenečenje, ob katerem je Mateja ostala brez besed. To, kar je storil njen partner Brane je nekaj, česar ni pričakovala niti ekipa Radia 1.

Poglejte si čudovito presenečenje, ki ga je Radio 1 skupaj z Jano Morelj pripravil za poslušalko Matejo. Iskrene čestitke tudi njenemu partnerju Branetu, ki je poskrbel za piko na i.
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Prekrasen prispevek, prekrasna Jana in enkratni Kvatropirci!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!