Dobri ljudje rešili psa, ki je bil 20 minut zakopan v snegu

Ob koncu preteklega leta je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje nemočnega psa.

Skupina pohodnikov je bila priča snežnemu plazu, ki je na žalost zasul tudi psa.

Video posnetek reševanja je na spletu že prava uspešnica, številni spletni uporabniki pa so navdušeni nad nesebično pomočjo pohodnikov.

Prizor so posneli na gorskem prelazu Berthoud Pass v ameriški zvezni državi Kolorado - snežni plaz je zasul psa, ta pa je pod snegom preživel dolgih 20 minut.

Poglejte si video posnetek, pri katerem se je skupina pohodnikov v ameriški zvezni državi Kolorado na prelazu Berthoud Pass lotila reševanja psa. Pohvale za hitro ukrepanje in uspešno reševalno akcijo.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ubogi pes. Brez teh fantov, od katerih je eden dihal kot tovorni konj, bi ta lepi pesek bil izgubljen. Snemalec pa ga je po moje tudi imel pod kapo. Ko je pes bil odkopan je s kadrom začel iskati ptice po nebu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!Moški obvaroval svojo ženo, ko so v njegov dom vdrli trije lopoviVIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!Vojaški pes ni hotel zapustiti lastnika: Njegova poteza je ganila svet!Bratec se med petjem pridruži sestrici: Posnetek je uspešnica na spletu!VIDEO: Luka Dončić navdušil ob zvoku sirene: V nekaj sekundah dosegel 5 točk!Lev prijatelja psa prosil za odpuščanje: Posnetek ima 70 milijonov ogledov!Jagenjček pred kamero pokazal plesne korake: Prizor ti bo polepšal dan!Lastnik posnel mačke in pse ob ovirah: Posnetek ima že 45 milijonov ogledov!Pristanek letala na najbolj nevarnem letališču na svetuDojenček v živalskem vrtu srečal leva: Posnetek ima 30 milijonov ogledov!25-letnik na talentu zapel znano uspešnico: Navdušil je vse sodnike!Slovenski policisti objavili divjo vožnjo: Drvel je skoraj 200 km/h!Smučar se je spustil z vrha gore: Tako se je za njim pognal kuža!VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!VIDEO: Kučan veselo prepeval v družbi Kreslina: Zapeli so partizansko pesem!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Krek in Kacin: Nasmejali se boste do solz!Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!Sosed je roparjem prekrižal načrte, ustavil jih je z ograjoVIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!Dojenček je jokal ob labradorcu: Poglej, kako ga je kuža potolažil!Kamere posnele napad medveda: Moški je pred njim rešil psa!Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!Mačka je skočila z okenske police, nato se ji je vdrla strehaSrhljiv prizor iz ruske mrtvašnice: Kamera posnela moškega, ki je oživel!