Dojenčica je kužku dala lupčka, njegov odziv je takoj obkrožil splet

Vsak izmed nas obožuje dojenčke. So prisrčni in prijazni do vsakega, ki se z njimi sreča, prav vedno pa nam znajo popestriti dneve. Svojo ljubezen bi delili z vsakim, ki jim pride naproti, navdušeni pa so tudi nad našimi hišnimi ljubljenčki.

Nad kužki je po posnetku sodeč navdušena tudi mala deklica, ki je dober mesec nazaj s svojo potezo prevzela mnoge.

Posnetek deklice prihaja iz kraja San Antonio v Teksasu, mnogi uporabniki na spletu pa so se ob prizoru stopili. Mala dojenčica se je namreč sprva priplazila do družinskega kužka, nato pa ga je poljubila na smrček. In to večkrat!Deklica se namreč s kužkom odlično razume, ob njeni prisotnosti pa odobravanje večkrat pokaže tudi kuža. In prav to je storil tudi v video posnetku.

Po nekaj prejetih poljubčkih je kuža stopil na vse štiri tačke, se sprehodil do male deklice, nato pa ji z naslednjo potezo pokazal, kako zelo jo ima rad. Ko boste videli kužkov odziv ob poljubu deklice, boste tudi sami spoznali, kakšno nerazdružljivo vez imata pes in deklica!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo