Dojenčica je kužku dala lupčka, njegov odziv je takoj obkrožil splet

Vsak izmed nas obožuje dojenčke. So prisrčni in prijazni do vsakega, ki se z njimi sreča, prav vedno pa nam znajo popestriti dneve. Svojo ljubezen bi delili z vsakim, ki jim pride naproti, navdušeni pa so tudi nad našimi hišnimi ljubljenčki.

Nad kužki je po posnetku sodeč navdušena tudi mala deklica, ki je dober mesec nazaj s svojo potezo prevzela mnoge.

Posnetek deklice prihaja iz kraja San Antonio v Teksasu, mnogi uporabniki na spletu pa so se ob prizoru stopili. Mala dojenčica se je namreč sprva priplazila do družinskega kužka, nato pa ga je poljubila na smrček. In to večkrat!


ViralHog, Youtube
Deklica se namreč s kužkom odlično razume, ob njeni prisotnosti pa odobravanje večkrat pokaže tudi kuža. In prav to je storil tudi v video posnetku.

Po nekaj prejetih poljubčkih je kuža stopil na vse štiri tačke, se sprehodil do male deklice, nato pa ji z naslednjo potezo pokazal, kako zelo jo ima rad. Ko boste videli kužkov odziv ob poljubu deklice, boste tudi sami spoznali, kakšno nerazdružljivo vez imata pes in deklica!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemVIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoDenis Avdić priznal največjo laž, ki jo je povedal ženiFilipinec šokiral tudi v finalu: Pesem je zapel z moškim in ženskim glasom!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!17-letnica zapela pesem Billie Eilish, sodniki so ob njenem nastopu obmolkniliRekonstrukcija helikopterske nesreče, v kateri je umrl Kobe BryantVIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloKartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!2-letni genij v Ellen šovu pokazal svoje znanjeStrašljiv posnetek med nevihto: Tako hitro je deroča voda odnesla hotel!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!SMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiPlesalci z Downovim sindromom navdušili: Tako so dokazali, da ne poznajo ovir!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pse