Dojenčica je kužku dala lupčka, njegov odziv je takoj obkrožil splet

Vsak izmed nas obožuje dojenčke. So prisrčni in prijazni do vsakega, ki se z njimi sreča, prav vedno pa nam znajo popestriti dneve. Svojo ljubezen bi delili z vsakim, ki jim pride naproti, navdušeni pa so tudi nad našimi hišnimi ljubljenčki.

Nad kužki je po posnetku sodeč navdušena tudi mala deklica, ki je dober mesec nazaj s svojo potezo prevzela mnoge.

Posnetek deklice prihaja iz kraja San Antonio v Teksasu, mnogi uporabniki na spletu pa so se ob prizoru stopili. Mala dojenčica se je namreč sprva priplazila do družinskega kužka, nato pa ga je poljubila na smrček. In to večkrat!Deklica se namreč s kužkom odlično razume, ob njeni prisotnosti pa odobravanje večkrat pokaže tudi kuža. In prav to je storil tudi v video posnetku.

Po nekaj prejetih poljubčkih je kuža stopil na vse štiri tačke, se sprehodil do male deklice, nato pa ji z naslednjo potezo pokazal, kako zelo jo ima rad. Ko boste videli kužkov odziv ob poljubu deklice, boste tudi sami spoznali, kakšno nerazdružljivo vez imata pes in deklica!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"