Dojenčica je kužku dala lupčka, njegov odziv je takoj obkrožil splet

Vsak izmed nas obožuje dojenčke. So prisrčni in prijazni do vsakega, ki se z njimi sreča, prav vedno pa nam znajo popestriti dneve. Svojo ljubezen bi delili z vsakim, ki jim pride naproti, navdušeni pa so tudi nad našimi hišnimi ljubljenčki.

Nad kužki je po posnetku sodeč navdušena tudi mala deklica, ki je dober mesec nazaj s svojo potezo prevzela mnoge.

Posnetek deklice prihaja iz kraja San Antonio v Teksasu, mnogi uporabniki na spletu pa so se ob prizoru stopili. Mala dojenčica se je namreč sprva priplazila do družinskega kužka, nato pa ga je poljubila na smrček. In to večkrat!Deklica se namreč s kužkom odlično razume, ob njeni prisotnosti pa odobravanje večkrat pokaže tudi kuža. In prav to je storil tudi v video posnetku.

Po nekaj prejetih poljubčkih je kuža stopil na vse štiri tačke, se sprehodil do male deklice, nato pa ji z naslednjo potezo pokazal, kako zelo jo ima rad. Ko boste videli kužkov odziv ob poljubu deklice, boste tudi sami spoznali, kakšno nerazdružljivo vez imata pes in deklica!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb