Doma ga je obiskala jata srak: Takšen prizor je posnel na verandi!

Iz mesta Oxenford v avstralski zvezni državi Queensland prihaja video posnetek, ki je navdušil mnoge ljubitelje ptic.

Avtor video posnetka je namreč pred svojo hišo posnel prizor, ob katerem boste ostali brez besed.

Ko se je avtor v popoldanskih urah odpravil na verando, da bi si privoščil popoldanski počitek, je tam videl prizor, ki ga je moral posneti na kamero. Zavetje so si tam našle številne srake, ki se za avtorja video posnetka sploh niso zmenile.

Lastnika je ob hiši obiskala cela jata ptic, s svojo prisotnostjo pa so navdušile mnoge uporabnike na spletu. Video posnetek je na spletu že prava uspešnica.

Poglejte si neverjeten prizor, ki mu je bil priča avtor video posnetka iz mesta Oxenford v avstralski zvezni državi Queensland.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Nekaj je že moralo biti pozadi. Morda so ptice čutile bližajoči se potres ali kaj takega. Pa srake se ponavadi nagravžno derejo, tote pa so bile tiho. Kdo bi vedel...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineDeklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!VIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!