Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storili

Iz Kitajske prihaja video posnetek, ki so ga posnele varnostne kamere. Nesreča je hotela, da se starejšemu domačinu ob cesti prevrne smetnjak, zato je moral na lastno pest smeti pospraviti nazaj.

Prav v tistem trenutku so se mimo pripeljali gasilci, ki so pravkar zaključili z intervencijo...

Splet je nedolgo nazaj obkrožil video posnetek, v katerem je moč videti čudovito dejanje hrabrih gasilcev. Ko so se vračali z intervencije, so ob cesti zagledali starejšega moškega, ki je pobiral smeti iz prevrnjenega smetnjaka.

Gasilci so bili odločni, da mu bodo priskočili na pomoč!

Svoje vozilo so zaustavili, vsi skupaj izstopili, nato pa moškemu smeti pomagali pospraviti. Pravilno so postavili še smetnjak, moškega prijetno pozdravili in nadaljevali s potjo do gasilske postaje. Kapo dol gasilcem za takšno lepo gesto!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!