Domorodka v Amazonskem pragozdu šokirala: Naše domove nalašč požigajo!

Amazonski pragozd je v objemu ognjenih zubljev. Kako je prišlo do požara, za zdaj ostaja še neznanka, je pa na spletu pristala grozljiva izpoved domorodke, ki trdi, da so njihovo vasico v osrčju pragozda ljudje namenoma požgali.

Do požiga naj bi po njenih besedah prišlo zaradi želje mnogih, ki si želijo še večjega zaslužka.

V video posnetku, ki je bil objavljen na Twitter omrežju, lahko slišimo izpoved lokalne domorodke, ki med kazanjem ognja v ozadju pravi, da so njihovo vasico ljudje nalašč požgali.

Vse le zato, da bi tam postavili pašnike in v vlaganje prepričali tuje investitorje.

Kaj je še povedala domorodka? Sama pravi, da se že 2 leti domačini borijo za ohranitev svojega rezervata, a so zdaj prišli ljudje in vse skupaj požgali. Že pred tem so uničevali njihove reke, vir življenja, zdaj pa so se domorodcev lotili še z ognjem. Dodala je še, da si srčno želi, da bi posnetek videli in objavili vsi mediji.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiTako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!SMEH: Takšna je bila reakcija dojenčka, ko je prvič okusil sladoled!