Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!

Splet obkroža čudovita gesta NBA košarkarjev iz kluba Dallas Mavericks, med katerimi je bil znova v ospredju prav Luka Dončić.

Vodstvo kluba je organiziralo dobrodelno božično prireditev, na kateri so obdarili 50 otrok, ki prihajajo iz revnih družin, za ganljivo potezo pa so poskrbeli prav glavni košarkarji Dallasa.

Ker se je srečanje odvilo na večer, manj kot 24 ur pred prvo od dveh tekem v dveh dneh, je vodstvo kluba nekaterim nosilcem igre dejalo, da jim na srečanje ni potrebno priti. Zdaj je prav vodstvo kluba razkrilo, da so glavni igralci vedeli, da bo otrokom ob njihovi odsotnosti v tem primeru nekaj manjkalo.


Luka Dončić v objemu deklice
"Glavni igralci na čelu z Luko so se odločili, da gre za tako pomembno stvar, da dve zaporedni tekmi ne smeta biti izgovor. Zato imam rada naše igralce in trener jih je pri tem podprl. Šampioni niso samo na igrišču, temveč tudi izven njega," je v izjavi za medije dejala direktorica franšize Cybthia Marshall.

Luka Dončić se je skupaj z vsemi soigralci pojavil na dobrodelnem srečanju, s svojo prisotnostjo pa so mnogim otrokom iz revnih družin na obraz privabili iskren nasmešek. Še en dokaz, kako veliko srce ima naš Luka Dončić!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!