Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!

Žal sem nam včasih zgodi, da se zbudimo z levo nogo, naš dan pa je poln neprijetnih presenečenj, ki jim kar ni videti konca.

Prav to se je zgodilo dostavljalcu paketov onkraj luže, ko je nadzorna kamera pred eno izmed hiš posnela pravo dramo.

Dostavljalec paketov podjetja Amazon je že ob prihodu doživel grenko izkušnjo - zaradi spolzkih tal je grdo padel, a se je kmalu pobral. Posledice padca je občutil šele čez nekaj sekund, nato se je v bolečinah usedel na tla.

Moški se na srečo pri tem ni poškodoval, pomoč pa mu je ponudila tudi gospodinja, ki živi v omenjeni hiši. A drame tu za dostavljalca še ni bilo konec. Ko se je vrnil proti svojemu vozilu, je znova grdo padel.

Poglejte si video posnetek z nadzorne kamere, pri katerem lahko spremljamo dostavljalca paketov na zelo slab dan v njegovem življenju. Več kot očitno je tistega jutra vstal z levo nogo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!