Dostavljalec je izvedel, da ji je umrl mož! Kar je storil, je svet ganilo do solz

Leigh Anne je mati treh otrok, ki živi v majhnem kraju v Nebraski. Po precej hudem snežnemu metežu je Leigh Anne hotela znova napolniti kolesa na vozilu, a je na težavo naletela pri odvijanju pokrovčka ventila.

Ker je na njeni ulici opazila parkirano vozilo dostavljalne službe FedEx, je voznika Briana prosila za pomoč.

Briana je poznala že od prej, saj ga je večkrat videla med delom, ko je pakete dostavljal v njenem mestecu. Ta je njeni prošnji takoj priskočil na pomoč.Ko sta na mrazu govorila, je Brian izvedel kruto usodo, s katero se je Leigh Anne morala spopasti pred meseci. Njen mož je namreč zaradi raka izgubil bitko za življenje pri rosnih 42 letih starosti. Briana je najbolj prizadelo dejstvo, da je Leigh Anne postala mati samohranilka in vdova s tremi mladimi otroki, ki jih bo morala vzgojiti sama.

Takrat je Brian pozabil na svojo službo, v roke prijel lopato za kidanje snega, Leigh Anni pa dan polepšal tako, da je njeno dvorišče očistil. Noč prej je namreč kraj zajela snežna nevihta, ki je tla dodobra pobelila s snegom. Brian pa ni vedel, da je njegovo dobro delo posnela nadzorna kamera.

"Kamere ne posnamejo samo kradljivcev paketov," je ob video posnetku zapisala Leigh Anne, ki je prizor z dostavljalcem delila s svetom. Še en dokaz, da se med nami še vedno najdejo dobri ljudje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"