Dostavljalec je izvedel, da ji je umrl mož! Kar je storil, je svet ganilo do solz

Leigh Anne je mati treh otrok, ki živi v majhnem kraju v Nebraski. Po precej hudem snežnemu metežu je Leigh Anne hotela znova napolniti kolesa na vozilu, a je na težavo naletela pri odvijanju pokrovčka ventila.

Ker je na njeni ulici opazila parkirano vozilo dostavljalne službe FedEx, je voznika Briana prosila za pomoč.

Briana je poznala že od prej, saj ga je večkrat videla med delom, ko je pakete dostavljal v njenem mestecu. Ta je njeni prošnji takoj priskočil na pomoč.Ko sta na mrazu govorila, je Brian izvedel kruto usodo, s katero se je Leigh Anne morala spopasti pred meseci. Njen mož je namreč zaradi raka izgubil bitko za življenje pri rosnih 42 letih starosti. Briana je najbolj prizadelo dejstvo, da je Leigh Anne postala mati samohranilka in vdova s tremi mladimi otroki, ki jih bo morala vzgojiti sama.

Takrat je Brian pozabil na svojo službo, v roke prijel lopato za kidanje snega, Leigh Anni pa dan polepšal tako, da je njeno dvorišče očistil. Noč prej je namreč kraj zajela snežna nevihta, ki je tla dodobra pobelila s snegom. Brian pa ni vedel, da je njegovo dobro delo posnela nadzorna kamera.

"Kamere ne posnamejo samo kradljivcev paketov," je ob video posnetku zapisala Leigh Anne, ki je prizor z dostavljalcem delila s svetom. Še en dokaz, da se med nami še vedno najdejo dobri ljudje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb