Dostavljalec je izvedel, da ji je umrl mož! Kar je storil, je svet ganilo do solz

Leigh Anne je mati treh otrok, ki živi v majhnem kraju v Nebraski. Po precej hudem snežnemu metežu je Leigh Anne hotela znova napolniti kolesa na vozilu, a je na težavo naletela pri odvijanju pokrovčka ventila.

Ker je na njeni ulici opazila parkirano vozilo dostavljalne službe FedEx, je voznika Briana prosila za pomoč.

Briana je poznala že od prej, saj ga je večkrat videla med delom, ko je pakete dostavljal v njenem mestecu. Ta je njeni prošnji takoj priskočil na pomoč.Ko sta na mrazu govorila, je Brian izvedel kruto usodo, s katero se je Leigh Anne morala spopasti pred meseci. Njen mož je namreč zaradi raka izgubil bitko za življenje pri rosnih 42 letih starosti. Briana je najbolj prizadelo dejstvo, da je Leigh Anne postala mati samohranilka in vdova s tremi mladimi otroki, ki jih bo morala vzgojiti sama.

Takrat je Brian pozabil na svojo službo, v roke prijel lopato za kidanje snega, Leigh Anni pa dan polepšal tako, da je njeno dvorišče očistil. Noč prej je namreč kraj zajela snežna nevihta, ki je tla dodobra pobelila s snegom. Brian pa ni vedel, da je njegovo dobro delo posnela nadzorna kamera.

"Kamere ne posnamejo samo kradljivcev paketov," je ob video posnetku zapisala Leigh Anne, ki je prizor z dostavljalcem delila s svetom. Še en dokaz, da se med nami še vedno najdejo dobri ljudje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo