Drama na downhill tekmovanju s kolesi: Padli so skoraj vsi tekmovalci!

Tekmovanje Mountain of Hell je prav poseben dogodek, ki je zadnja leta vedno bolj priljubljen. Poteka v letovišču Les 2 Alpes na severu francoskih Alp, pri tekmovanju pa adrenalina nikakor ne manjka.

Gre za posebno "downhill" dirko, pri kateri se na stotine tekmovalcev istočasno spusti z gore!

Tekmovanje je potekalo tudi letos, že ob štartu pa so bili gledalci priča pravi drami. Skupina kolesarjev je padla že ob samem začetku, nato pa so sledili številni odstopi ostalih tekmovalcev.

Tako so se na tleh znašli skoraj vsi udeleženci!


Proga se začne na vrhu ledenika v letovišču Les 2 Alpes, nato pa poteka kar 20 kilometrov dolg spust, pri katerem tekmovalci premagajo 2.600 metrov nadmorske višine. Na poti jih čaka veliko ledu, skal in ostalih pasti, preden ciljno črto prečkajo v mestu Venosc.

Poglejte si še, kako izgleda zmagovalna vožnja tekmovalca Kiliana Brona s preteklega tekmovanja Mountain of Hell 2019, na katerem drame ni manjkalo! Kolesarji so za spust po progi potrebovali dobrih 30 minut...

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!