Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!

Iz mesta Klamath Falls v ameriški zvezni državi Oregon prihaja dramatičen video posnetek, ko je voznik tovornjaka na ledeni cesti večkrat doživel bližnje srečanje z drugimi vozili.

Trčenju z nasproti vozečimi tovornjaki se je izognil za mišjo dlako, prizore pa je ujela kamera v njegovem vozilu.

Voznik tovornjaka Doug je bil na poti v mesto Bend, na cesti pa so prevladovale povsem zimske razmere. Med vožnjo je kmalu doživel pravo dramo, ko je na njegov pas zapeljalo tovorno vozilo.

Po srečnem naključju in odlični reakciji se je Doug s tovornjakom za mišjo dlako izognil trčenju. Le nekaj metrov naprej pa je že sledil nov zdrs vozila.

Poglejte si izjemno reakcijo voznika tovornjaka, s katero je preprečil trčenje z nasproti vozečim tovornjakom. Še en dokaz, kakšni mojstri so profesionalni vozniki!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Popolnoma poledenela cesta. Če s tako "ladjo" zaviraš po klancu navzdol in ti zablokirajo zadnja kolesa, potem prikolica plajtra čisto po svoje.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribNa ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!