Drama v cerkvi: Med igranjem se je na bobnarja prevrnil križ!

Nesreča nikoli ne počiva! To je v teh dneh iz prve roke izvedel bobnar, ko je skupaj s svojo glasbeno skupino v eni izmed cerkva pripravil koncert.

Med igranjem se je nanj prevrnil velik lesen križ, na srečo pa ga udarec ni poškodoval.

Gostje so dejali, da zaradi čudovitega vzdušja niso niti opazili, da se križ za glasbeno skupino počasi nagiba. Ko se je križ prevrnil na bobnarja, je mnogim zastala sapa, a na koncu se je vse srečno končalo.

Avtorica video posnetka je še zapisala, da je bobnar kmalu zatem z nasmeškom na obrazu opazoval občinstvo, a je bil kljub temu zmeden.

Na srečo se pri nenavadni nesreči ni poškodoval, video posnetek pa je na spletu v dobrem tednu dni dosegel že več kot 230.000 ogledov! Poglejte si, kakšni drami so bili priča v cerkvi...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Če ne bi tako lamali se križ ne bi nagnil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15