Drama v frizerskem salonu: Skozi okno je "priletel" ogromen jelen!

Nadzorna kamera je v enem izmed frizerskih salonov na otoku Long Island v New Yorku posnela nenavaden prizor, ki se je zgodil pred nekaj dnevi.

V frizerski salon je kar skozi okno vdrl ogromen jelen, incident pa je pošteno prestrašil tamkajšnje stranke in zaposlene!

Frizerka Jenisse je ravno strigla moškega, ko je bilo v salonu poleg njiju še nekaj strank. Skozi okno salona je naenkrat "priletel" ogromen jelen, ki je brezglavo tekal po prostoru. Kmalu zatem se je znova zaletel v vrata, nato pa stekel na svobodo.

Za medij NBC je šokirana frizerka Jenisse dejala, da je sprva mislila, da je v salon zapeljal avtomobil. Po njenih besedah se je vse zgodilo tako hitro, da je bila čisto v šoku.

Domačinom še danes ni jasno, kako se je do frizerskega salona prikradel jelen, saj v bližini ni nobenega gozda. Ženska, ki je sedela na kavču ob oknu je staknila le nekaj prask, drugih poškodovanih pa na srečo ni bilo.

Poglejte si, kakšen nenavaden prizor je te dni na otoku Long Island v New Yorku posnela varnostna kamera. Saj ni res, pa je!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!