Drama v Južni Koreji: Voznik posnel grozljivo eksplozijo ladje!

Iz Južne Koreje prihaja naravnost grozljiv video posnetek, v katerem je voznik v mestu Ulsan posnel eksplozijo na eni izmed ladij v tamkajšnjem pristanišču.

Video posnetek je takoj zaokrožil po spletu, prizori pa resnično jemljejo sapo!

Eksplozija se je zgodila na 25.000 ton težkemu tankerju Stolt Groenland, na vzhodni strani pristanišča Ulsan. Na krovu ladje je bilo 25 mornarjev, ogenj pa se je hitro razširil tudi na sosednje ladje v pristanišču.

Vse člane posadke so rešili, deset oseb je moralo poiskati zdravstveno pomoč. Ena oseba je v kritičnem stanju, a je njeno stanje stabilno.

Oblasti še vedno ugotavljajo, zakaj je do eksplozije na naftnem tankerju sploh prišlo. Poglejte si, kakšen prizor je posnela kamera v vozilu enega izmed lokalnih voznikov!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Oni na začetku videa se je na prehitevalnem pasu relativno hitro ustavil. Lahko bi se mu kdo zakadil od pozadi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!