Drama v Južni Koreji: Voznik posnel grozljivo eksplozijo ladje!

Iz Južne Koreje prihaja naravnost grozljiv video posnetek, v katerem je voznik v mestu Ulsan posnel eksplozijo na eni izmed ladij v tamkajšnjem pristanišču.

Video posnetek je takoj zaokrožil po spletu, prizori pa resnično jemljejo sapo!

Eksplozija se je zgodila na 25.000 ton težkemu tankerju Stolt Groenland, na vzhodni strani pristanišča Ulsan. Na krovu ladje je bilo 25 mornarjev, ogenj pa se je hitro razširil tudi na sosednje ladje v pristanišču.

Vse člane posadke so rešili, deset oseb je moralo poiskati zdravstveno pomoč. Ena oseba je v kritičnem stanju, a je njeno stanje stabilno.

Oblasti še vedno ugotavljajo, zakaj je do eksplozije na naftnem tankerju sploh prišlo. Poglejte si, kakšen prizor je posnela kamera v vozilu enega izmed lokalnih voznikov!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Oni na začetku videa se je na prehitevalnem pasu relativno hitro ustavil. Lahko bi se mu kdo zakadil od pozadi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15