Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!

Te dni sta na spletu pristala dva video posnetka, ko je skupina padalcev visoko v zraku doživela grozljivko.

Padalec se je pri hitrosti višji od 320 km/h zaletel v drugega padalca, ob trku pa je slednji izgubil zavest.

Ben Pigeon je (ne)srečni padalec, ki ga je med poletom v zraku v nezavest spravil njegov prijatelj. Ta je napačno ocenil svoj let, nato pa pri visoki hitrosti treščil v Bena.

Nesrečo padalca je posnela kamera:


Ben Pigeon je ob trčenju izgubil zavest, zato mu je na pomoč priskočil drug prijatelj. Približal se mu je in mu odprl padalo, saj bi ga Bena v nasprotnem primeru čakala tragična usoda.

Padalec, ki se je vanj zaletel, ni bil poškodovan in je pristanek opravil sam. Ben je zaradi trčenja izgubil spomin, poleta pa se ni spomnil. Grozljivko na nebu je na kamero ujel še en padalec.

Nesreča iz drugega zornega kota:

0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Jaz bi padel v nezavest že brez, da bi kdo treščil vame. Pa hlače bi tudi hipoma napolnil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!