Dramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto Ciara

Nevihta Ciara je v preteklih dneh prizadela številne evropske države.

Na francoskem otoku Korzika so vremenoslovci zabeležili sunke vetra s hitrostjo do 220 kilometrov na uro, na spletu pa so pristali video posnetki vzletov in pristajanj potniških letal.

Zaradi nevihte Ciare so imeli mnoge težave tudi najbolj izkušeni piloti potniških letal. To dokazuje kompilacija vzletov in pristajanj, ki je na YouTube omrežju pristala v teh dneh.

Avtor video posnetka je ob njem pripisal, da so vsi piloti svoje delo opravili z odliko, četudi so v zraku naleteli na številne težave zaradi močnih vetrov.

Poglejte si dramatične video posnetke z letališča, ob katerem so mnogi gledalci ostali brez besed. Video posnetek je v pičlih treh dneh na spletu dosegel že več kot 1,6 milijona ogledov.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Madona, saj so mnogi celo driftali, preden so popolnoma pristali ali vzleteli. Ne predstavljam si, pod kakim pritiskom so bili ti piloti. Vsaka jim čast...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal