Dramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto Ciara

Nevihta Ciara je v preteklih dneh prizadela številne evropske države.

Na francoskem otoku Korzika so vremenoslovci zabeležili sunke vetra s hitrostjo do 220 kilometrov na uro, na spletu pa so pristali video posnetki vzletov in pristajanj potniških letal.

Zaradi nevihte Ciare so imeli mnoge težave tudi najbolj izkušeni piloti potniških letal. To dokazuje kompilacija vzletov in pristajanj, ki je na YouTube omrežju pristala v teh dneh.

Avtor video posnetka je ob njem pripisal, da so vsi piloti svoje delo opravili z odliko, četudi so v zraku naleteli na številne težave zaradi močnih vetrov.

Poglejte si dramatične video posnetke z letališča, ob katerem so mnogi gledalci ostali brez besed. Video posnetek je v pičlih treh dneh na spletu dosegel že več kot 1,6 milijona ogledov.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Madona, saj so mnogi celo driftali, preden so popolnoma pristali ali vzleteli. Ne predstavljam si, pod kakim pritiskom so bili ti piloti. Vsaka jim čast...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Nenavaden gost na avtocesti: Posnetek je uspešnica na spletu!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoNa smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Kanadčan od blizu posnel luno: Je na kamero ujel nezemljane?Lisica ji je med snemanjem ukradla mobilni telefon: Posnetek ti bo polepšal dan!Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Tilen Artač v parodiji zapel kot Avseniki: Tako izgleda življenje v bloku!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilBeluga kit prvič v življenju videl pingvinaSlovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!Na pločniku je narisal črte za ristanc: Tako so se zabavali sprehajalci!Mladiček pritlikavega povodnega konja pokazal, kako se potaplja