Družina kupila cerkev in jo spremenila v dom: Notranjost te bo navdušila!

Že pred leti je na svojem YouTube kanalu Shannon Burns objavila video posnetek, pri katerem se je sprehodila po hiši njene sestre.

Ta je s svojo družino kupila staro cerkev, nato pa jo preuredila v čudovit dom, ki z notranjostjo jemlje sapo.

Leta nazaj je bila na dražbi stara cerkev, ki so jo zgradili že leta 1890. Lokalne oblasti cerkve namreč niso želele povsem porušiti, ena izmed družin pa je ob tem videla idealno priložnost za nakup novega doma.

Kupili so cerkev, nato pa jo povsem preuredili. Zunanjost sicer še vedno spominja ne cerkveni objekt, a notranjost je zgodba zase. Družina zdaj živi v zelo prostornem domu, številne objekte v cerkvi pa so spremenili v uporabne prostore.

Bi živeli v cerkvi, če bi jo lahko obnovili na takšen način, kot jo je družina v video posnetku? Poglejte si, kako izgleda notranjost njihovega novega doma.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Otkačeno. Nikjer na zidu pa nisem videl viseti "gimnastičara na razpelu..."
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!