Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!

Splet obkroža video posnetek iz ameriške zvezne države Wisconsin, pri katerem je bila družina med ribarjenjem priča prav posebnemu prizoru.

V jezeru je ob njihovem čolnu plaval medved, ki se je znašel v velikih težavah.

Na kopnem je nesrečni medved pred tem glavo vtaknil v velik plastičen kozarec, osvoboditi pa se ni mogel. Ujet v plastičen kozarec je zaplaval v jezeru, tam pa mu je na pomoč priskočila pogumna družina.

Prizor so posneli na jezeru Marsh-Miller Lake v ameriški zvezni državi Wisconsin, avtorji video posnetka pa so medijem dejali, da si takšnega prizora niso predstavljali niti v sanjah.

Poglejte si, kako so pomagali nesrečnemu medvedu med plavanjem v vodi, ko so mu s posredovanjem po vsej verjetnosti rešili življenje. Hvala za dobre ljudi na svetu.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!