Družina zaigrala svetovno uspešnico "Jolene", njihov nastop navdušuje

"The Petersens" je družinska glasbena skupina, ki prihaja iz kraja Branson v ameriški zvezni državi Missouri.

Z glasbo in nastopi se ukvarjajo že profesionalno, njihovi pevski talenti pa so brez dvoma vredni vaših minut.

Skupino "The Petersens" sestavljajo Katie Petersen na violino, Ellen Petersen na banjo, Matt Petersen na kitaro, Julianne Petersen na mandolino, Karen Petersen na bass in Emmett Franz na dobro (vrsta kitare).

Tokrat so se vsi skupaj izkazali z igranjem svetovne uspešnice "Jolene", ki jo v originalu izvaja priljubljena pevka Dolly Parton.

Prisluhnite njihovemu čudovitemu nastopu, ob katerem je užitek več kot zagotovljen. Bo simpatična družina "The Petersens" prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Neverjetno dobro, natančni vokali, čudovito igranje dobrota, kot da igra Jerry Douglas. Tej zvrsti glasbe ljudje pravijo coutry, a ni čisto tako. To je bluegrass.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju