Družina zaigrala svetovno uspešnico "Jolene", njihov nastop navdušuje

"The Petersens" je družinska glasbena skupina, ki prihaja iz kraja Branson v ameriški zvezni državi Missouri.

Z glasbo in nastopi se ukvarjajo že profesionalno, njihovi pevski talenti pa so brez dvoma vredni vaših minut.

Skupino "The Petersens" sestavljajo Katie Petersen na violino, Ellen Petersen na banjo, Matt Petersen na kitaro, Julianne Petersen na mandolino, Karen Petersen na bass in Emmett Franz na dobro (vrsta kitare).

Tokrat so se vsi skupaj izkazali z igranjem svetovne uspešnice "Jolene", ki jo v originalu izvaja priljubljena pevka Dolly Parton.

Prisluhnite njihovemu čudovitemu nastopu, ob katerem je užitek več kot zagotovljen. Bo simpatična družina "The Petersens" prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Neverjetno dobro, natančni vokali, čudovito igranje dobrota, kot da igra Jerry Douglas. Tej zvrsti glasbe ljudje pravijo coutry, a ni čisto tako. To je bluegrass.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo