Drvar preživel grozljivko: Med žaganjem se je drevo prelomilo na pol!

Poklic drvarja je vse prej kot lahko opravilo, obenem pa so na delu soočeni s številnimi nevarnostmi.

Kako nevarno je lahko delo drvarja, dokazuje tudi video posnetek, ki je pred leti pristal na spletu.

Drvar se je posnel, ko je v gozdu žagal zelo visoko drevo, ob tem pa doživel pravo grozljivko. Drevo je pod težo kmalu klonilo - preklalo se je na pol, drvar pa si je življenje rešil v zadnjih sekundah.

Mnogi so ob video posnetku zapisali, da je nanj zagotovo pazil angel varuh. V kolikor bi drevo padlo na drvarja, mu nihče več ne bi mogel pomagati.

Poglejte si grozljiv video posnetek, pri katerem se je drvar v zadnjih sekundah rešil pred tragično usodo. Še en dokaz, kako nevaren je lahko omenjen poklic.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Žaga pa je žilava. S tako dolgim mečem ni crknila...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico