Dva glasbenika zapela uspešnico skupine Faraoni: Njun nastop je prava uspešnica!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje pevske talente sta pokazala tudi slovenska pevca Blaž Jenkole in Gašper Rifelj, ko sta zapela eno izmed uspešnic glasbene skupine Faraoni.

V oddaji V petek zvečer sta bila glavna gosta izjemna avtorja Drago Mislej - Mef in Rok Lunaček. V oddaji so glasbeniki izvedli samo nekaj njunih uspešnic, saj sta jih napisala več sto.

Izjemna pevca Blaž Jenkole in Gašper Rifelj sta izvedla legendarno pesem "Kar je res, je res", ki so jo v originalu izvajali Faraoni. Prav Drago Mislej - Mef je avtor besedila omenjene pesmi.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje V petek zvečer, pri katerem sta svoje pevske talente pokazala Blaž Jenkole in Gašper Rifelj, ko sta skupaj zapela pesem "Kar je res, je res". Bosta z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Največji jack je Maj Vlašič na mavrični kitari.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!