Dve legendarni pevki zapeli pesem "Jolene", nastop je uspešnica na spletu

Pred temi tedni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pevski nastop dveh izjemnih glasbenic.

Ameriška pevka Dolly Parton je pevske talente združila z angleško pevko Olivio Newton-John, ko sta skupaj zapeli uspešnico "Jolene".

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 1,3 milijona ogledov, nad pevskim nastopom pa so navdušeni številni ljubitelji glasbe.

Dolly Parton in Olivia Newton-John sta dve legendi glasbene industrije, vsaka s svojim unikatnim slogom in zvokom. Dolly Parton je country pevka in skladateljica, ki se je rodila leta 1946 v Tennesseeju v ZDA. Njena glasbena kariera traja že več kot pet desetletij, v tem času pa je izdala več kot 40 albumov in napisala številne uspešnice.

Olivia Newton-John je rojena v Angliji leta 1948, a je večino svojega življenja preživela v Avstraliji. Je ena izmen najbolj znanih pop pevk 70. in 80. let prejšnjega stoletja. Obe igralki sta nastopili tudi v filmski industriji.

Prisluhnite izjemnemu pevskemu nastopu, pri katerem sta Dolly Parton in Olivia Newton-John zapeli uspešnico "Jolene", ki je luč sveta ugledala že davnega leta 1973.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Prekrasni sta. Poznam tudi izvedbo Jolene, ko so žvrgolele Dolly, Linda Ronstadt in Emmilou Harris. Tista me je tudi "vrgla". Pa še družina Petersens ima prekrasno priredbo: https://www.youtube.com/watch?v=viQx4KDivPY
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!