Dwyane Wade ganjen ob zaključku sezone! To so mu podarili zvesti navijači...

Ameriški košarkarski velikan Dwyane Wade je v preteklih dneh odigral še zadnjo NBA tekmo v svoji bogati športni karieri.

Na parketu so ga zadnjič pospremili tudi LeBron James, Barack Obama in Bill Clinton, posebne zahvale pa je dobil tudi od številnih drugih legendarnih košarkarjev.

Na pretekli tekmi proti Philadelphiji je Dwyane Wade s 30 točkami bil prvi strelec tekme, igrišče pa je zapustil dobro minuto pred koncem tekme. Najprej je objel svojega sina Taira, ob koncu tekme pa so ga soigralci počastili z dresi z njegovim imenom.

Dwyane Wade velja za zelo dobrega človeka, od legendarnih košarkarjev pa je pridno nabiral tudi drese, ki so zdaj varno spravljeni v njegovi vitrini. Presenečenje so zanj pripravili tudi pri Budweiserju, kjer so mu s pomočjo navijačev in njegove mame podarili pet posebnih dresov.

Mati mu je bila hvaležna, da jo je vodil na prava pota, na parketu pa mu je dres podarila tudi študentka, ki ji je Wade pomagal s plačilom študija. Posebno darilo mu je namenila tudi Andrea, ki je v strelskem obračunu izgubila brata, Wade pa ji je takrat priskočil na pomoč.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva Severina21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreLastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Italijan v Dolomitih snemal sina: Za njegovim hrbtom je lomastil medved!