Ella Vita dobi ganljivo pismo od Božička: Posnetek, ki je ganil Slovenijo!

Na Facebook omrežju je včeraj pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljiv prizor.

Mala deklica Ella Vita je namreč dobila pismo Božička, vsebina pa jo je tako ganila, da je pred kamero večkrat zajokala.

Ella Vita je hčerka Nine in Gregorja Bezenška, ki sta velika borca za pravice otrok. Deklica pravi, da bo nekoč vzgojiteljica ali učiteljica plesa, saj jo najbolj veseli delo z otroki.

Vabimo vas tudi, da Društvu Viljem Julijan namenite 1% dohodnine in s tem podprete njihove srčne projekte, s katerimi pomagajo malim borcem in njihovim družinam. Za male borce lahko vedno prispevate tudi donacijo z SMS VJ5 na 1919.

"Lani v tem času je Ella Vita dobila pismo od samega Božička! To kar ji je povedal za celo družino pomeni neskončna zmaga in sreča! Njena reakcija je prikaz kako boleča je bila njena izguba in kako kruta je usoda redkih bolezni, hkrati pa prikaz neskončne sreče ob najlepši novici. Zato hvala vsem, ki se borite za bolne otroke in družine," je ob ganljive video posnetku zapisal Gregor Bezenšek, znan tudi po umetniškem imenu SoulGreg Artist.

Nina in Gregor sta starša fantka Viljema Julijana, ki je pri starosti dveh let in pol preminil za neozdravljivo smrtonosno redko boleznijo. Prav o bratcu je Božiček pisal Ella Viti, njegove besede pa so se dotaknile mnogih na spletu.
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Ej.., res ganljivo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Slovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomRebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovSlovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!Prenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnik