Ella Vita dobi ganljivo pismo od Božička: Posnetek, ki je ganil Slovenijo!

Na Facebook omrežju je včeraj pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljiv prizor.

Mala deklica Ella Vita je namreč dobila pismo Božička, vsebina pa jo je tako ganila, da je pred kamero večkrat zajokala.

Ella Vita je hčerka Nine in Gregorja Bezenška, ki sta velika borca za pravice otrok. Deklica pravi, da bo nekoč vzgojiteljica ali učiteljica plesa, saj jo najbolj veseli delo z otroki.

Vabimo vas tudi, da Društvu Viljem Julijan namenite 1% dohodnine in s tem podprete njihove srčne projekte, s katerimi pomagajo malim borcem in njihovim družinam. Za male borce lahko vedno prispevate tudi donacijo z SMS VJ5 na 1919.

"Lani v tem času je Ella Vita dobila pismo od samega Božička! To kar ji je povedal za celo družino pomeni neskončna zmaga in sreča! Njena reakcija je prikaz kako boleča je bila njena izguba in kako kruta je usoda redkih bolezni, hkrati pa prikaz neskončne sreče ob najlepši novici. Zato hvala vsem, ki se borite za bolne otroke in družine," je ob ganljive video posnetku zapisal Gregor Bezenšek, znan tudi po umetniškem imenu SoulGreg Artist.

Nina in Gregor sta starša fantka Viljema Julijana, ki je pri starosti dveh let in pol preminil za neozdravljivo smrtonosno redko boleznijo. Prav o bratcu je Božiček pisal Ella Viti, njegove besede pa so se dotaknile mnogih na spletu.
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Ej.., res ganljivo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!