Fant objavil posnetek z dronom, njegov talent ob letenju te pusti brez besed

Te dni je na spletu pristal video posnetek, ki je nastal s pomočjo drona. Vsebina je navdušila mngoe uporabnike spleta, saj je v njem avtor pokazal svoje izjemne sposobnosti letenja z dronom, ki ga vodimo v pogledu prve osebe.

Na sebi imamo namreč posebna očala, s katerimi vidimo prenos slike z drona, to pa nam omogoča več pregleda ob letenju.

Omenjeni droni so obenem tudi prirejeni tako, da z njimi lahko počnemo mnoge vragolije. Od navadnih dronov se razlikujejo po velikosti in teži, pa tudi po sami zgradbi.

Video posnetek je na spletu objavil fant, ki se predstavlja s kanalom Johnny FPV, njegovo delo pa je hitro zaokrožilo po spletu. V dobrem dnevu je video posnetek nabral že skoraj pol milijona ogledov.

Ko boste videli, kako je Johnny pokazal svoj izjemen talent ob letenju FPV drona, boste nad njim tudi sami navdušeni. To pa so prizori, ki so resnično prava paša za vsake oči!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Vznemirljivo posneto, ni kaj. me pa vseeno zanima, koliko dronov je vničil, preden je prišel do dovolj materiala za ta kolaž...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik