Fant z Downovim sindromom obiskal brata med stražo, prizor ti polepša dan

Fant po imenu Sam je potrpežljivo čakal na dan, ko bi svojega mlajšega brata lahko obiskal na delovnem mestu.

Njegovo čakanje se mu je izplačalo, saj je nekega dne ta dan tudi prišel!

Mlajši brat po imenu Jack je član kraljevih stražarjev, ki ščitijo kraljevo družino v gradu Windsor. Takšno služenje je izjemna čast za vse v kraljevi vojski, Sam pa je bil tako navdušen nad bratom, ki je ponosno stal v svoji uniformi.

Ker ima Sam Downov sindrom, sta mu družbo ob obisku brata v sliži delala še dva polkovnika in ga usmerjala pri tem, kaj ob svojem bratu lahko počne. Novinarjem je Sam še povedal, da je to prvič, ko je svojega brata obiskal med službenim časom.

Vsi trije so se sprehodili do vojaka, oblečenega v polno zimsko odpravo z dolgim sivim plaščem in velikim puhastim klobukom. Tam je stal Jack! Prepoznal je prihod Sama, kmalu zatem pa s hitrim manevrom svojemu bratu na obraz privabil velik nasmešek.

Samu so dovolili, da je na mestu pred palačo z bratom opravil hitro fotografiranje. To je bil trenutek, na katerega je tako vneto čakal!

Izraz na obrazu Jacka je ostal povsem hladen, a tako velevajo pravila pri kraljevi straži.

Po fotografiranju sta polkovnika Sama pospremila še skozi prostore kraljeve palače, v katerih so svoje mesto imeli kraljevi stražarji. Ko so obiskali eno izmed sob, je Sam na koncu hodnika nekoga, ob katerem mu je obraz zasijal od sreče. Tam je bil njegov brat Jack, skupaj pa sta si stekla v objem.

Ko boste videli reakcijo Sama ob obisku svojega brata, bo tudi vaš dan bil takoj lepši in napolnjen s pozitivno energijo!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Malo je čudna oprava teh strašarjev. Zaradi tistega črnega kupa na glavi itak stražar ničesar ne vidi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz