Fant z Downovim sindromom obiskal brata med stražo, prizor ti polepša dan

Fant po imenu Sam je potrpežljivo čakal na dan, ko bi svojega mlajšega brata lahko obiskal na delovnem mestu.

Njegovo čakanje se mu je izplačalo, saj je nekega dne ta dan tudi prišel!

Mlajši brat po imenu Jack je član kraljevih stražarjev, ki ščitijo kraljevo družino v gradu Windsor. Takšno služenje je izjemna čast za vse v kraljevi vojski, Sam pa je bil tako navdušen nad bratom, ki je ponosno stal v svoji uniformi.

Ker ima Sam Downov sindrom, sta mu družbo ob obisku brata v sliži delala še dva polkovnika in ga usmerjala pri tem, kaj ob svojem bratu lahko počne. Novinarjem je Sam še povedal, da je to prvič, ko je svojega brata obiskal med službenim časom.

Vsi trije so se sprehodili do vojaka, oblečenega v polno zimsko odpravo z dolgim sivim plaščem in velikim puhastim klobukom. Tam je stal Jack! Prepoznal je prihod Sama, kmalu zatem pa s hitrim manevrom svojemu bratu na obraz privabil velik nasmešek.

Samu so dovolili, da je na mestu pred palačo z bratom opravil hitro fotografiranje. To je bil trenutek, na katerega je tako vneto čakal!

Izraz na obrazu Jacka je ostal povsem hladen, a tako velevajo pravila pri kraljevi straži.

Po fotografiranju sta polkovnika Sama pospremila še skozi prostore kraljeve palače, v katerih so svoje mesto imeli kraljevi stražarji. Ko so obiskali eno izmed sob, je Sam na koncu hodnika nekoga, ob katerem mu je obraz zasijal od sreče. Tam je bil njegov brat Jack, skupaj pa sta si stekla v objem.

Ko boste videli reakcijo Sama ob obisku svojega brata, bo tudi vaš dan bil takoj lepši in napolnjen s pozitivno energijo!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Malo je čudna oprava teh strašarjev. Zaradi tistega črnega kupa na glavi itak stražar ničesar ne vidi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb