Fant z Downovim sindromom obiskal brata med stražo, prizor ti polepša dan

Fant po imenu Sam je potrpežljivo čakal na dan, ko bi svojega mlajšega brata lahko obiskal na delovnem mestu.

Njegovo čakanje se mu je izplačalo, saj je nekega dne ta dan tudi prišel!

Mlajši brat po imenu Jack je član kraljevih stražarjev, ki ščitijo kraljevo družino v gradu Windsor. Takšno služenje je izjemna čast za vse v kraljevi vojski, Sam pa je bil tako navdušen nad bratom, ki je ponosno stal v svoji uniformi.

Ker ima Sam Downov sindrom, sta mu družbo ob obisku brata v sliži delala še dva polkovnika in ga usmerjala pri tem, kaj ob svojem bratu lahko počne. Novinarjem je Sam še povedal, da je to prvič, ko je svojega brata obiskal med službenim časom.

Vsi trije so se sprehodili do vojaka, oblečenega v polno zimsko odpravo z dolgim sivim plaščem in velikim puhastim klobukom. Tam je stal Jack! Prepoznal je prihod Sama, kmalu zatem pa s hitrim manevrom svojemu bratu na obraz privabil velik nasmešek.

Samu so dovolili, da je na mestu pred palačo z bratom opravil hitro fotografiranje. To je bil trenutek, na katerega je tako vneto čakal!

Izraz na obrazu Jacka je ostal povsem hladen, a tako velevajo pravila pri kraljevi straži.

Po fotografiranju sta polkovnika Sama pospremila še skozi prostore kraljeve palače, v katerih so svoje mesto imeli kraljevi stražarji. Ko so obiskali eno izmed sob, je Sam na koncu hodnika nekoga, ob katerem mu je obraz zasijal od sreče. Tam je bil njegov brat Jack, skupaj pa sta si stekla v objem.

Ko boste videli reakcijo Sama ob obisku svojega brata, bo tudi vaš dan bil takoj lepši in napolnjen s pozitivno energijo!
0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Malo je čudna oprava teh strašarjev. Zaradi tistega črnega kupa na glavi itak stražar ničesar ne vidi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Fant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...VIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Slovenec v finalu nemškega šova, tako je zapel pesem Elvisa PresleyjaMalček iz Dravograda mora živeti v bolečinah, tablete prejema vsake 3 ureVIDEO: Najlepši prizor iz Dan najlepših sanj, 12-letni Miguel je končno videl mamoŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Aneta in Nik iz Kmetije razkrila, kaj se v resnici plete med njimaVIDEO: Slovenski voditelj pregloboko pogledal v kozarec, na delo je prišel pijanS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Šok na avtocesti pri Mariboru, voznik je izgubil nadzor nad vozilomSMEH: Dončić vesel kot otrok, tako je proslavljal zabijanje soigralcaVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Čuki z novo pesmijo obkrožajo Slovenijo. Pravijo, da bo uspešnica!VIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...SMEH: Deželak in Avdić postala rdeča v obraz, morala sta se poljubitiSMEH: Na reliju je z dirkalnikom zapeljal v jarek, nato se je zgodilo nemogočeVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...VIDEO: Popovič se še vedno ni predal. Bomo v Kopru priča ponovnim volitvam?Moški so stopili na oder, njihova božična "Hallelujah" je začarala ves svetVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijamiPosnetek male deklice na spletu prava senzacija, to je počela ob plesoči lutki