Fant z Downovim sindromom razjokal sodnike: Njegov ples bo prevzel tudi tebe!

V plesnem šovu "The Greatest Dancer" se je na eni izmed avdicij v začetku letošnjega leta predstavil tudi plesalec z Downovim sindromom.

Andrew je 21-letni plesalec, ki svoje plesne sanje kljub Downovem sindromu živi na polno!

Četudi se je Andrew rodil z Downovim sindromom, ga ta prav nikoli ni oviral pri lovu na svoje sanje. Že v otroštvu je najraje gledal plesne oddaje, pred TV ekranom pa je ob nastopu številnih tekmovalcev prav vedno plesal.

Ljubezen do plesa je bila pri Andrewu iz leta v leto večja, z obilico vaje in prostega ustvarjanja pa je svoje plesne talente dobro izpilil. Prav zato se je prijavil v plesni šov "The Greatest Dancer", tam pa mnoge zbrane goste skupaj s sodniki ganil do solz.


BBC, Youtube
Omenjena oddaja poteka tako, da se tekmovalec s plesom občinstvu najprej predstavi za zaveso. V kolikor več kot 75 odstotkov občinstva potrdi pevca, se zavesa razpre, plesalec pa nato s svojo točko nadaljuje.

Andrew si je tokrat v omenjenem šovu izbral ples na pesem "Can't Stop The Feeling", ki jo izvaja Justin Timberlake. Nad njegovim nastopom je bilo občinstvo takoj navdušeno. Mnogi so celo skupaj z njim zaplesali v dvorani!

Sodnica Cheryl, ki se sicer profesionalno ukvarja s petjem, je ob nastopu Andrewa zajokala, prizori pa so do solz ganili tudi mnoge gledalce. Poglejte si, kako je s plesnim nastopom opravil 21-letni Andrew, ki ima Downov sindrom.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!