Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!

Na spletu je te dni pristal čudovit pevski nastop, pod katerega sta se podpisala Filip Jagodič in njegova prijateljica Mia Koritnik.

Oba sta slepa, a kljub temu na življenje gledata zelo pozitivno. Filip poleg slepote trpi še za cerebralno paralizo, obenem pa je avtist.

Mia Koritnik je bila stara štiri leta, ko so ji zdravniki postavili diagnozo optični nevritis. Gre za vnetje vidnega živca na obeh očesih, zaradi česar je Mia oslepela. Slepota je nastopila v nekaj dneh, tako hitrega vnetja pa niso razumeli niti zdravniki.

Te dni je moči združila z vedno pozitivnim Filipom iz Laškega, skupaj pa sta se v Studiu Mars v Trebnjem lotila znane uspešnice "Something Stupid". Pesem je napisal C. Carson Parks, prvič pa jo je svetu predstavil leta 1966 v duetu z ženo Gaile Foote, ko sta se predstavila kot Carson and Gaile. Svetovno slavo je pesem požela leto kasneje, ko jo je Frank Sinatra zapel v duetu s hčerko Nancy Sinatra.

Prisluhnite ganljivemu nastopu, ko sta pesem "Something Stupid" zapela Filip Jagodič in njegova prijateljica Mia Koritnik. Brez dvoma nastop, ki boža po duši.
2
Filip Filipo
Pred 5 tedni
Mia and me . Hvala Klip. heart
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!