Filip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!

Filip Jagodič je 23-letni fant iz Laškega, ki nas s pevskimi nastopi vedno znova prevzame.

Je slep avtist s cerebralno paralizo, kljub vsemu pa je srečo našel v glasbi in petju.

Te dni je v snemalnem Studiu Mars, ki ga vodi Andrej Mežan, nastal nov čudovit video posnetek, pri katerem je Filip zapel operno pesem "Notte Stellata". Omenjene pesmi mnogi ne poznamo, a ta je Filipa popolnoma prevzela.

Operno pesem "Notte Stellata", ki jo je leta 2010 svetu predstavil italijanski glasbeni operni trio Il Volo, je Filip odpel z odliko, z nastopom pa navdušil mnoge zveste oboževalce.

Prisluhnite čudovitemu nastopu 23-letnega Filipa iz Laškega, pri katerem je zapel operno pesem "Notte Stellata". Bo s petjem navdušil tudi tebe?
1
Klavdija Presnik
Pred 5 tedni
Filip je tako nenavadno talentiran, da je vsako delo, ki se ga loti odpeti, novo presenečenje. Vsi mislimo, da je to to. Da več pa res ne more dati. A on udari s ŠE IN ŠE. Ne poznam te pesmi, sem jo pa našla na you tube. Nihče je ni odpel, razen Il Volo, a to kar je sedaj naredil Filip je dokaz, da pri njem pa res drži- NI LIMITA. Hvala ti Filip, za izbore glasbe in glasbenih del, s katerimi nas vodiš po svetu in zapreš sapo. Slovenija ima talent, a to kar počneš pa ti, pa ni samo talent. Je poznavanje glasbe, raziskovanje in ti mladenič, ki se ti vedno znova priklonim zaradi nenavadne moči in posebne energije, s katero vsak trenutek nekomu ponudiš rešitev , zakaj so pomembna nova jutra ! Hvala !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!