Filip iz Laškega zapel pesem Vlada Kreslina, s svojim glasom je prevzel Slovence

Te dni je s svojim pevskim talentom znova mnoge navdušil simpatični Filip iz Laškega, ki je kljub mnogim težavam v življenju srečo našel v glasbi. Filip je namreč avtist, ima cerebralno paralizo, usoda pa mu je vzela tudi vid.

Njegova mama kljub temu vedno pravi, da Filip na svet gleda s srcem in neizmerno ljubeznijo.

Ko mu je mama Andreja v petek povedala, da je kulturni praznik, je Filipu na misel prišla prav posebna pesem.

Pred kamero je takrat zapel pesem "O, Vrba", ki jo v originalu izvaja slovenski priljubljen pevec Vlado Kreslin. Filip je ob petju šel celo tako daleč, da je na svoj način posnemal petje Kreslina, z nastopom pa navdušil mnoge sledilce.

Če bi to izvedbo slišal Vlado Kreslin, bi zagotovo nad njo bil navdušen tudi on!


Prisluhnite še enemu izjemnemu nastopu izpod rok avtističnega Filipa, s katerim bo zagotovo prevzel tudi vas. Bravo Filip za tak neizmeren pevski talent!
1
Klavdija Presnik
Pred 23 tedni
Ja. Pobožal si me tokrat še bolj. Vse do Prekmurja. HVALA TI FILIP. SUPER.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil