Filip iz Laškega zapel pesem Vlada Kreslina, s svojim glasom je prevzel Slovence

Te dni je s svojim pevskim talentom znova mnoge navdušil simpatični Filip iz Laškega, ki je kljub mnogim težavam v življenju srečo našel v glasbi. Filip je namreč avtist, ima cerebralno paralizo, usoda pa mu je vzela tudi vid.

Njegova mama kljub temu vedno pravi, da Filip na svet gleda s srcem in neizmerno ljubeznijo.

Ko mu je mama Andreja v petek povedala, da je kulturni praznik, je Filipu na misel prišla prav posebna pesem.

Pred kamero je takrat zapel pesem "O, Vrba", ki jo v originalu izvaja slovenski priljubljen pevec Vlado Kreslin. Filip je ob petju šel celo tako daleč, da je na svoj način posnemal petje Kreslina, z nastopom pa navdušil mnoge sledilce.

Če bi to izvedbo slišal Vlado Kreslin, bi zagotovo nad njo bil navdušen tudi on!


Prisluhnite še enemu izjemnemu nastopu izpod rok avtističnega Filipa, s katerim bo zagotovo prevzel tudi vas. Bravo Filip za tak neizmeren pevski talent!
1
Klavdija Presnik
Pred 1 tednom
Ja. Pobožal si me tokrat še bolj. Vse do Prekmurja. HVALA TI FILIP. SUPER.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!