Filip iz Laškega zapel pesem Vlada Kreslina, s svojim glasom je prevzel Slovence

Te dni je s svojim pevskim talentom znova mnoge navdušil simpatični Filip iz Laškega, ki je kljub mnogim težavam v življenju srečo našel v glasbi. Filip je namreč avtist, ima cerebralno paralizo, usoda pa mu je vzela tudi vid.

Njegova mama kljub temu vedno pravi, da Filip na svet gleda s srcem in neizmerno ljubeznijo.

Ko mu je mama Andreja v petek povedala, da je kulturni praznik, je Filipu na misel prišla prav posebna pesem.

Pred kamero je takrat zapel pesem "O, Vrba", ki jo v originalu izvaja slovenski priljubljen pevec Vlado Kreslin. Filip je ob petju šel celo tako daleč, da je na svoj način posnemal petje Kreslina, z nastopom pa navdušil mnoge sledilce.

Če bi to izvedbo slišal Vlado Kreslin, bi zagotovo nad njo bil navdušen tudi on!


Prisluhnite še enemu izjemnemu nastopu izpod rok avtističnega Filipa, s katerim bo zagotovo prevzel tudi vas. Bravo Filip za tak neizmeren pevski talent!
1
Klavdija Presnik
Pred 10 tedni
Ja. Pobožal si me tokrat še bolj. Vse do Prekmurja. HVALA TI FILIP. SUPER.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo