Filip zapel partizansko uspešnico: Z nastopom je navdušil Slovence!

Filip Jagodič je talentiran fant iz Laškega, ki nas vedno znova navdušuje s svojim pevskim talentom.

Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko je doma zapel znano slovensko ljudsko pesem, z nastopom pa prevzel mnoge spletne uporabnike.

Filip je fant s cerebralno paralizo, ki ima tudi eno izmed oblik avtizma. Je slep, a kljub mnogim preprekam je v življenju našel srečo v glasbi in petju. Ima namreč zares izjemen posluh za glasbo.

Njegova mama Andreja je na svojem Facebook profilu objavila čudovit pevski nastop, pri katerem je talentirani Filip zapel partizansko narodno uspešnico "Počiva jezero v tihoti". Pesem mnogi poznamo v izvedbi slovenskega glasbenika Zorana Predina.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Filip Jagodič iz Laškega pokazal svoj glasbeni talent ob pesmi "Počiva jezero v tihoti". Bo navdušil tudi tebe?

0
Klavdija Presnik
Pred 2 tedni
Bravo, bravo Filip
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!