Filip zapel s pevko Agnes: Navdušila sta s petjem uspešnice Modrijanov!

Filip Jagodič iz Laškega je mnogim Slovencem dobro poznan fant. Je slep avtist s cerebralno paralizo, ki kljub številnim težavam na svet gleda z veliko mero pozitive.

Mnogi smo ga spoznali zahvaljujoč njegovim čudovitim pevskim nastopom, ki jih predvsem s pomočjo mame Andreje objavlja na spletu.

Danes je za Filipa prav poseben dan - na svet je pokukal natanko 23 let nazaj, ob mnogih bojih in preživetih mesecih v bolnišnici pa je predvsem mami Andreji dokazal, da je tudi sam velik borec.

Filip je v preteklih mesecih sodeloval tudi z Andrejem Mežanom iz snemalnega Studia Mars, kjer je že posnel številne pevske nastope. Že včeraj, dan pred Filipovim 23. rojstnim dnevom ga je presenetil prav Andrej - pripravil je video posnetek, pri katerem je Filip skupaj s pevko Agnes Kumlanc zapel uspešnico Modrijanov.

Skupaj sta zapela pesem "Moja", ki jo izvajajo Modrijani. Besedilo za omenjeno pesem je napisal Blaž Švab, avtor glasbe pa je Matjaž Vlašič. Prisluhnite, kako je Filip znova navdušil, ko je s pevko in prijateljico Agnes zapel uspešnico Modrijanov. Filip, vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu!
2
Ana Hacin
Pred 8 tedni
Čestitke Filip in Agnes za lepo zapeto pesen... Andreju pa hvala za lep video... tebi Filip pa še tukaj iskrene čestitke za tvoj 23. rojstni dan... heart and LY!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!