Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!

Filip Jagodič je talentiran fant iz Laškega s cerebralno paralizo, ki ima tudi eno izmed oblik avtizma.

Zaradi zapletov ob rojstvu se spopada še s slepoto, svojo srečo pa je našel v prepevanju.

Da ima izjemen pevski talent, je Filip na spletu že večkrat dokazal. S pomočjo mame Andreje objavlja številne nastope, te dni pa je na spletu pristal prav poseben pevski nastop. Filip je v duetu zapel skupaj z Jernejem Golobom, ki je njegov osebni asistent. Tudi tokrat so nastop posneli v studiu Mars v Trebnjem, končni rezultat pa je navdušil mnoge.

Filip in Jernej sta skupaj zapela pesem "Your Man", ki jo v originalu prepeva ameriški pevec Josh Turner. Pesem je v istoimenskem albumu izšla leta 2005.

Prisluhnite, kako sta Filip Jagodič in njegov osebni asistent Jernej Golob zapela uspešnico "Your Man". Bosta s čudovitim duetom navdušila tudi tebe?
0
Lucija Radmila Kaučevič
Pred 5 tedni
Filipa sems poznala v laškem-bil ej etdaj še osnovnošolec in srečanja z njim en bom nikoli pozabila. vesela sem zanj in za njegovo mamo , da je Filip uspešen mladenič kljub mnogim "oviram".
2
Nada Florjančič
Pred 8 tedni
SUPER ,ČESTITKE
1
Klavdija Presnik
Pred 8 tedni
Ne samo navdušila..... Čisto sta nas "obnorela "
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!