Filip zapel uspešnico Oliverja Dragojevića: Nastop je navdušil mnoge Slovence!

Filip Jagodič iz Laškega je ob rojstvu tehtal zgolj 600 gramov, zaradi zapletov ob rojstvu pa je posledično oslepel, ima cerebralno paralizo in je avtist.

Mnoge prepreke v življenju je ob pomoči mame Andreje premagoval z glasbo in petjem, v preteklosti pa nas je že večkrat navdušil s čudovitim pevskimi nastopi.

Nič drugače ni bilo niti v preteklih dneh, ko je s svojimi sledilci delil prav poseben nastop. Zapel je namreč uspešnico "Kad mi dođeš ti", pod katero se je leta 2000 podpisal Oliver Dragojević. Predstavil jo je v svojem albumu Dvi, tri riči, omenjena pesem pa velja za eno njegovih najlepših uspešnic.

Filip Jagodič prav danes praznuje svoj 25. rojstni dan. Vse najboljše, veliko zdravja in iskrene čestitke ob rojstnem dnevu, da bi nas še naprej navduševal z izjemnimi pevskimi nastopi.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Filip iz Laškega zapel eno najlepših uspešnic "Kad mi dođeš ti", ki jo je v originalu izvajal Oliver Dragojević.

1
Gregor Rokavec
Pred 2 meseci
Že dolgo mi niso stale "kocine" pokonci. Intonačno natančna, odlična izvedba te težke pesmi. BRAVO. Iskrne čestitke ob rojsten dnevu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!