Filip zapel uspešnico Oliverja Dragojevića: Nastop je navdušil mnoge Slovence!

Filip Jagodič iz Laškega je ob rojstvu tehtal zgolj 600 gramov, zaradi zapletov ob rojstvu pa je posledično oslepel, ima cerebralno paralizo in je avtist.

Mnoge prepreke v življenju je ob pomoči mame Andreje premagoval z glasbo in petjem, v preteklosti pa nas je že večkrat navdušil s čudovitim pevskimi nastopi.

Nič drugače ni bilo niti v preteklih dneh, ko je s svojimi sledilci delil prav poseben nastop. Zapel je namreč uspešnico "Kad mi dođeš ti", pod katero se je leta 2000 podpisal Oliver Dragojević. Predstavil jo je v svojem albumu Dvi, tri riči, omenjena pesem pa velja za eno njegovih najlepših uspešnic.

Filip Jagodič prav danes praznuje svoj 25. rojstni dan. Vse najboljše, veliko zdravja in iskrene čestitke ob rojstnem dnevu, da bi nas še naprej navduševal z izjemnimi pevskimi nastopi.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem je Filip iz Laškega zapel eno najlepših uspešnic "Kad mi dođeš ti", ki jo je v originalu izvajal Oliver Dragojević.

1
Gregor Rokavec
Pred 1 tednom
Že dolgo mi niso stale "kocine" pokonci. Intonačno natančna, odlična izvedba te težke pesmi. BRAVO. Iskrne čestitke ob rojsten dnevu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!